Create an account

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Народ, хто розбирається в постільній білизні? Попався на очі прикольний ресурс

Усім привіт! Хочу показати одним місцем, може комусь стане в нагоді. Останнім часом щось помітив, що сплю гірше, часто прокидаюся, а вранці почуваюся, ніби й не лягав. Думав на нерви, на погоду, а дружина видала: "Пора оновити білизну на якісну, а не цю синтетику із базару". І тут я пішов в інтернет.

Зізнаюсь, вважав, що підбір постільного комплекту - це просто "гарний малюнок чи ні". Виявилося, ціла наука. І бязь, і ранфорс, сатин... А я в таких термінах був нуль, поки не потрапив на один сайт postilnabilyzna.com.

Народ, це просто джерело корисної інфи! Я завис на годину. У них прямо як в довіднику: по поличках описані усі тканини, від дешевої бязі до дорогого сатину та льону. Навіть там є таблиця з порівнянням щільності тканини та того, скільки там циклів прання витримає комплект. Дуже допомогло мені усвідомити, чому якийсь набір коштує умовні 800 грн, а другий — 2500.

З несподіваного особисто виніс:
- Виявляється, українські та європейські розміри сітки трохи різняться, і перед замовленням треба озброїтися сантиметром заміряти свою ковдру, а не просто вірити ярлику «євро».
- От чесно, не знав, що тепла фланель влітку — це жах, а якісний сатин насправді охолоджує, бо в нього плетіння ниток специфічна.
- На сайті є поради, як правильно прати, щоб принт не полиняв через місяць. Актуально для нас, у кого пральна машинка паше без вихідних.

Зрештою вирішили придбати спочатку один сатиновий набір від українського виробника (підтримали так би мовити українське). Наразі все чудово — спимо як убитий, тканина дуже приємна до тіла, не збивається й не іскрить.

Загалом, якщо ти, як і я, до цього моменту думали, що підковдра — це не та річ, в яку варто вникати, щиро рекомендую почитати огляд на цьому ресурсі. Це дійсно зберігає нерви на підбір та рятує від придбання неякісної речі. Усім гарного сну!!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Forum software by © MyBB Theme © iAndrew 2016